Håndklæder, der pynter

By:

Badeværelset er bestemt ikke et nemt rum at indrette. Der er som regel ikke meget plads ud over den, der er brugt på WC, bruseniche, skabe og så videre, hvilket gør det svært at give det karakter. Som indretningsekspert plejer jeg derfor at råde folk til at lægge vægt på detaljerne i badeværelset i stedet. Man kan pynte badeværelset med planter, lys, bruseforhæng og meget mere, og på den måde få indretningen til at skille sig ud. En god måde at gøre dette på er gennem nogle flotte håndklæder. Håndklæder har i forvejen en fast plads på badeværelset, og derfor kommer de ikke til at se malplacerede ud. Jeg har desuden en god anbefaling til håndklæder, der helt sikkert vil pynte på dit badeværelse.

 

Missoni

Jeg har nemlig selv forelsket mig i håndklæder fra mærket, Missoni. De skaber normalvis tøj, men laver nogle ekstremt lækre håndklæder, der især er præget af meget farverige designs, uden at det bliver kikset. Farverige håndlæder er en god måde at skabe balance i det æstetiske udtryk på badeværelset, fordi det i forvejen ofte er udtryksløst med de hvide farver og blanke overflader, og derfor er det en god kontrast. Desuden er håndklæderne af en lækker kvalitet.

 

Her finder du dem

Missoni håndklæder kan fås hos tapeteksperten.dk, der har et stort udvalg af forskellige mønstre og farver. De sælger desuden håndklæderne til en attraktiv pris, der gør det værd at købe et par stykker, så du også kan have nogle hængende, når de andre er til vask. Tapeteksperten sælger normalvis tapet, men forhandler også Missoni håndklæder, og du kan roligt bestille herfra, da de både er hurtige til at sende og yder en enormt god service. Jeg kan i hvert fald klart anbefale tapeteksperten.