Liv i spisestuen

By:

Der er flere og flere, der får store samtalekøkkener med masser af plads til spisebord og samvær omkring ikke kun maden, men også madlavningen. Så er der mig og indretningen i mit hjem, der gør, at der ikke er en naturlig måde at gøre den slags på, og da jeg ikke lige vil inddrage soveværelset i køkkenet, så får jeg næppe et samtalekøkken i min nuværende lejlighed.

Gør køkkenet spændende på andre måder

Tidligere var jeg nok mere misundelig på alle andres store køkkener, men nu synes jeg, at det har sin egen charme, at mit køkken er adskilt fra resten. Det giver nogle andre muligheder for indretning, for jeg skal ikke tænke over, at malingen skal kunne klare madstænk mm. og møblerne lige så. Jeg har derfor vendt det til noget positivt, og min spisestue skal derfor indrettes, som du kendte den fra dine bedsteforældre.

Et gammelt bord med matchende stole, skænke til porcelæn, et ur på væggen, gamle billeder og i den stil. Det skal være et kig ind i en svunden tid, hvor der var tid til at nyde hinandens selskab i et hyggeligt rum, skabt med det eneste formål at spise sammen.

Tapet på væggene

Mine bedsteforældre havde ikke glatte vægge, som det er moderne i dag. Her var der tapet og hessian, for det var moden dengang, og der er noget smukt og charmerende over mønster på væggene, som jeg ikke kan slippe. Det vil jeg også have i min spisestue, for det vil passe til resten af indretningen.

Jeg tog et kig på udvalget her https://www.tapeteksperten.dk/tapet-kategorier/, og jeg fandt det, der ville understrege den stil, der skulle være hos mig. Det var alle vægge i mit tilfælde, men jeg overvejer at få noget tapet til endevæggen i dagligstuen og måske nogle striber i entreen. Til de priser så gider jeg ikke male, når jeg kan få spændende liv med tapet i stedet.

Posted in: Tapet