Prøv noget nyt, fremfor det kedelige hvide tapet

By:

Tapeter er måske ikke det mest sindsoprivende i verden. Men for en indretningsekspert som mig selv, så må jeg i virkeligheden sige, at jeg har fået øjnene op for, hvad et nyt, friskere tapet kan gøre for et hjem. Der er sjældent særlig meget fokus på netop tapet, og folk affinder sig da mest af alt også blot med, at tapetet er hvidt – og sådan er det.

 

Men alligevel vil jeg råbe lidt op for de af os, som synes at hvidt, normalt tapet er dødkedeligt. I mine øjne kommer man meget længere med sin personlige indretning, hvis man tager mod til sig og prøver noget af, som andre folk ikke har på væggene. Det har jeg selv valgt at gøre, både i soveværelset og i stuen, og jeg er enormt glad for mine valg.

 

Prøv med stribet tapet

Jeg selv er enormt glad for striber. Så sidste gang mine rum trængte til en ordenligt makeover, der valgte jeg også at gå til opgør mod det hvide tapet. For jeg synes, det er kedeligt. Jeg gik på jagt efter tapeter, som på samme tid udstrålede lidt af min personlighed, som var passende til min nuværende indretningsstil, og som samtidig ikke var for meget af det gode.

 

Lige netop sådan et tapet fandt jeg hos tapeteksperten.dk, hvor de har et enormt stort udvalg. Da jeg besøgte siden første gang var jeg ret hurtigt sikker på, at det var her, at jeg skulle finde mit kommende tapet. For priserne var også superfine, så det var bare med at finde det rette.  Som du nok kan regne ud, så valgte jeg at gå med et stribet tapet, som ser fantastisk ud bagved min dejlige sofa og mit smukke, retro sofabord. Det kan altså kun anbefales at gå på opdagelse og prøve noget nyt.

Posted in: Stribet tapet