Skab det smukkeste hjem med tapet

By:

Føler du, at dit hjem trænger til en ordentlig overhaling, så er den nemmeste måde at skabe fornyelse med tapet. Med tapet er der nærmest ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre, hvad end du ønsker at indrette efter en bestemt stil, fremkalde en bestemt stemning eller lignende. Det er desuden en af de hotteste trends inden for indretning, og de førende indretningseksperter bruger det på alle mulige nye og spændende måder. I dette indlæg introducerer jeg dig til en verden af tapet og giver et par gode råd til, hvordan du kan bruge det i dit eget hjem.

 

Balancegang

Med tapet handler det om at finde den helt rette balancegang. Når du begynder at røre ved de blanke, hvide vægge, er det naturligt, at det ændrer rigtig meget på rummets udtryk. Derfor er det ikke sikkert, at det er en god ide at plastre samtlige vægge til med tapet. Jeg plejer at nøjes med at tapetsere en enkelt eller to vægge i et rum, afhængigt af hvad motivet er, da det giver en god balance. Ofte skabes der en rigtig god og smuk kontrast mellem tapetet og de øvrige hvide vægge.

 

Lyt til dig selv

Hvad du så vil tapetsere på væggen er helt op til dig selv. Fordelen ved tapet er, at du kan gøre rummet meget personligt og give det et unikt præg, som afspejler dig og de øvrige, der bor i hjemmet. Kan du eksempelvis lide at rejse, kan du finde et tapet med motiv fra en rejsedestination. Elsker du kunst, kan du finde et kunstnerisk motiv. Elsker du at hygge dig, kan du finde et tapet, der giver en hyggelig atmosfære. Og så videre, og så videre. Du kan finde et rigtig stort udvalg, hvor det er nemt at navigere rundt imellem de forskellige designs på https://www.tapeteksperten.dk/tapet-kategorier/.

Posted in: Tapeter