Stemning i stuen med tapet

By:

Leder du efter en måde, hvorpå du kan indrette dig til en mere stemningsfyldt og indbydende stue, så led ikke længere. I dette indlæg har jeg samlet et par gode ideer til, hvordan du bruger tapet som led i indretningen til at få stuen til at afspejle din personlighed, så den har de helt rette rammer for dig, din familie og dine venner.

 

Muligheder med tapet

Få ting kan give indretningen et lige så stort løft på en lige så nem måde som tapet. Man kan i princippet tapetsere væggen med alt, og mulighederne er derfor uendelige. Det betyder, at du har rig mulighed for at lade stuen være meget personlig og for at ramme lige netop den stil, som passer dig. I det følgende har jeg opridset et par gode ideer.

 

Storbylejligheden

Bor du i en lejlighed i storbyen, skyldes det formentlig, at du foretrækker byens muligheder og høje tempo. Dette kan du også trække ind i lejligheden og give den den helt rigtige atmosfære. Du kan eksempelvis finde et tapet med cityscape-motiv fra enten New York, Paris eller et tredje sted og kombinere det med rustikke møbler og varme farver for at holde lidt balance i det samlede udtryk.

 

Naturlig stil

En anden måde, du kan bruge tapet på, er i stuen, med et flot motiv eller mønster. Stuen skal gerne være et sted, hvor du kan slappe af, sænke facaderne og være dig selv. Hvilken bedre måde end med et tapet med et naturinspireret motiv, der lader dig helt stresse af. Nøjes med at tapetsere en enkelt væg, så der opstår en god kontrast til de øvrige vægge.

 

Som du kan se, er der masser af muligheder for at bruge tapet i indretingen. Det er både nemt at sætte op og tage ned igen, og det koster ikke mange penge. Find priser og et godt, stort udvalg, hvor du kan lade dig inspirere endnu mere på tapeteksperten.dk.

Posted in: Tapet